TÁNCOK

SALSA-BACHATA-LADY SALSA

Keresd meg nálunk a tánctudásodnak megfelelő csoportot, kezdőtől haladó szintig kapcsolódhatsz óráinkhoz!

Kubai salsa

A kubai salsa egy könnyed, vidám, játékos latin tánc, mely a világ számos táján hatalmas népszerűségnek örvend és számos szórakozóhelyen táncolható. Nemcsak egy kreatív páros tánc, hanem ruedában is táncolható, amely fantasztikus élményt nyújt a táncosoknak. Ilyenkor a párok kört alkotva, a vezető vezényszavára állandó párcserékkel tarkítva táncolják a figurákat.
A kubai salsát bárki, táncos előképzettség nélkül elkezdheti!
A sikerélmény nem marad el, amennyiben elég időt adunk magunknak, kitartók és türelmesek vagyunk!

Párral vagy pár nélkül is lehet jönni, az órán állandó párcsere van.

Magánórák

Bárki életébe beléphet egy előre nem tervezett, hosszabb ideig tartó esemény, (egészségügyi, munkahelyi, családi) amely miatt tartósabb ideig a heti rendszerességű óralátogatás nem lehetséges. Ilyenkor érdemes magánóra keretein belül behozni a lemaradást, így megoldható a csoportba való visszacsatlakozás. Ajánlott magánórát választani abban az esetben is, ha valaki szeretné az órán tanultakat átismételni, az esetleges hibákat személyre szabottan kiküszöbölni. Valamint azoknak a pároknak is érdemes igénybe venni akik szívesen táncolnának, de nem szeretnének párt cserélni.

Salsa

Kezdő, középhaladó, haladó óráikhoz előzetes egyeztetés, szintfelmérés után be lehet csatlakozni! A másfél órás oktatás után egyedülálló módon, minden alkalommal biztosítunk fél óra szabad tánc lehetőséget!
Tanulás, gyakorlás, buli!
( A Kockában kizárólag tiszta, lehetőleg fehér talpú,lapos cipőt lehet használni! )

Bachata

A Bachata zene és tánc a latin bulik elmaradhatatlan résztvevője.
Népszerűségét annak köszönheti, hogy lépései viszonylag könnyen elsajátíthatóak és ezt követően már szép, látványos figurákkal varázsolhatjuk el táncpartnereinket.
Zenéje lágy, romantikus hangulatú.

Lady Salsa

A szép, nőies mozgás nagyon fontos része a táncnak figurák közben és szóló részeknél egyaránt! Ezeken az órákon koncentráltabban tudunk figyelmet fordítani a karok, vállak, csípő használatára, valamint a forgások technikáját és a lábmunkát is tudjuk elmélyültebben fejleszteni!

Öltözet

Órákra javasolt a kényelmes, laza, sportos öltözetet.

A Kockában tiszta, világos talpú váltócipő használata kötelező, lányok is csak lapos cipőben vehetnek részt az órákon!

Jó Ha Tudod!

A tánc átmozgatja a tested és feltölti a lelked!  Pozitív hatásai érezhetőek az élet egyéb területein is, szép lassan a személyiségedre tett változásokat is érzékelheted.
Nyitottabbá, magabiztosabbá, kitartóbbá válhatsz, de
olvasd el tanítványaink gondolatait ezzel kapcsolatban.