Tanítványaink mondták

„Engem minden életszakaszomon átvezetett a tánc, ha táncolok mindig boldog vagyok”

„Számomra egy új világ nyílt meg. Rengeteg új ismerősöm lett, akik intelligensek, nyitottak, kedvesek, segítőkészek. Még igaz barátnőre is leltem. A boldogsághormon az egekben minden táncóra után.”

„ Sosem hittem volna, hogy valaha szeretni fogok táncolni!”

„Nagyon örülök, hogy hasonlóan boldog táncosokkal vagyok körülvéve és sok barátot ismerhettem meg az elmúlt 8-9 évben”

„Úgy is fogalmazhatnék, hogy újra élek. Szeretem azokat az embereket akiket itt ismertem meg. Kiszakít a hétköznapokból, önbizalmat ad. Ha táncolok mintha egy új dimenzióba kerülnék. Ráadásul egy jó buli után, napokig nem tudnak felidegesíteni. Ez nekem a tánc”

„ Nekem a tánc rengeteget adott. Egy olyan dolog elsősorban ami nagyon hiányzott az életemből. Vagyis a tánc valamilyen formán mindig ott volt, csak nem így. Rájöttem, hogy még semmiért nem harcoltam ennyit, mint a tánc ezen formájáért és receptre írnám fel minden kedvetlen, depressziós, életunt embernek! Az öröm, a felszabadultság ami a táncban rejlik nem véletlen tud könnyen függőséget okozni. A szeretet, a vidámság, a könnyedség, a nőiesség mind egyszerre van jelen számomra és ez valami csodálatos dolog!”

„Tánc közben érzem magam igazán nőnek”

„A tánc rengeteget adott, mára az életem részévé vált, pedig korábban ezerszer inkább Info rádiót hallgattam mint zenéket. Sok érdekes és fontos embert ismerhettem meg. Ez a táncos kör egy hatalmas közösség, hol kicsit lazább, hol szorosabb és összetartóbb. A tánc során jó esetben már érzem a zenét, a partner rezdüléseit, s kicsit úgy tűnik mindenki otthon hagyja a hétköznapi zordabb, távolságtartóbb énjét. Stresszre és rossz kedvre pedig gyógyírként hatnak a mosolyogva megölelő társak, s a vidám vagy éppen romantikus zenék.”

„Klassz amikor együtt vagyunk, táncolunk és tudunk örülni egymásnak!”

„Sokkal nyitottabb, rugalmasabb, lettem mindenben!”

„Ami nekem különösen sokat jelent, hogy megtanított a tánc az elfogadásra, a megnyílásra, az alkalmazkodásra, ami az én habitusommal nem volt könnyű…

Sok új ismerőst és barátot kaptam az elmúlt évek alatt, amiért nagyon hálás vagyok!„

„Minden alkalommal egy másik dimenzióba érkezem. Segít, átmos, feltölt, megerősít!”

„Önbizalom, nőiesség, finomság, kedvesség, feltöltődés, igazi öröm!”