Rólunk

Az iskolánkról

A Salsa Fiesta Tánciskola jelenleg új a tánciskolák palettáján, de tanárai több éves tánctanítási tapasztalattal, megfelelő tudással, rutinnal rendelkeznek ahhoz, hogy az iskolában tanulók magas színvonalú oktatásban részesüljenek.

Az iskola szeretettel várja azokat a párokat, lányokat, fiúkat, akik egy vidám, szuper közösségbe tartozva szeretnének táncolni tanulni.

Tanáraink

Menyhárt Szilvia

Menyhárt Szilvia, a Salsa Fiesta Tánciskola vezetője, tanára vagyok.
A tánc, már gyermekkoromban fontos szerepet töltött be az életemben, idővel hivatásommá vált.
Klasszikus balett tanulmányaimat 7 évesen szülővárosomban Miskolcon kezdtem, majd sikeres felvételi vizsgát követően az akkori Állami Balett Intézetben folytattam. A táncművész diploma megszerzése után neves színházak tánckaraiban, valamint különböző TV-s és egyéb produkciókban táncoltam.
Ezzel párhuzamosan végeztem táncpedagógiai tanulmányaimat klasszikus balett-társastánc szakon a Táncművészeti Főiskolán.
Miután aktív táncos éveimet befejeztem, tanárként maradtam a tánc közelében.
2013 óta a Táncvarázs Tánciskola egyik létrehozójaként, tanáraként, óvódás és iskolás gyerekeknek tanítom a klasszikus balett alapjait, valamint ismertetem meg őket különböző táncstílusokkal.
Felnőttek részére hosszú évek óta tanítok kubai Salsát, valamint egyéb táncstílusokat.
A tanítás öröme számomra felbecsülhetetlen, gyerekek és felnőttek részére egyaránt. Mindkettő másért csodálatos!
Felnőttek esetében rendkívül lenyűgöz ha valaki felnőtt fejjel kezd el táncórákra járni. Nagyon jó látni, részese lenni, ahogy a kezdeti bizonytalan, bátortalan lépések miként válnak egyre pontosabbá, magabiztosabbá, szebbé.  A tánc közben látott mosolygós arcok, igazi boldogságbombaként hatnak rám.

Táncolni, tanítani számomra olyan doppingszer, aminek csak pozitív mellékhatásai vannak.

csapatépítő események & Bulik

A Salsa Fiesta Tánciskolában nagy hangsúlyt fektetünk az órákon kívüli összejövetelekre is, ezzel segítve a baráti társaságok kialakulását és a tánctanulás alatti még jobb, oldottabb hangulatot!
Rendszeresen szervezünk hétvégi utazásokat, valamint Szentendrén és környékén kirándulásokat, bowling csatákat, laza táncos délutánokat, bulikat!